De zoekmodus voor updates configureren

Om de zoekmodus voor updates voor geïnstalleerde programma's te configureren:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik De knop Instellingen onder in het hoofdvenster.

Dit opent het venster Instellingen.

3. Selecteer het gedeelte Prestatie-instellingen.
  4. Klik op de knop App-updater.

Dit opent het venster Instellingen van App-updater.

5. Selecteer het selectievakje Schakel het zoeken naar programma-updates in in het blok Updaten.
  6. Klik op de koppeling Zoekmodus voor updates configureren om het venster Zoekmodus voor updates te openen.
  7. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Zoek updates een van de volgende opties:
    • Automatisch. Als u deze optie selecteert, zoekt het Kaspersky-programma ten minste één keer elke 24 uur updates van programma's overeenkomstig de interne instellingen van het programma.
    • Elke dag / Elke week / Elke maand. Als u een van deze opties selecteert, zoekt het Kaspersky-programma tot op de minuut nauwkeurig naar updates op basis van uw gedefinieerde schema. Wanneer een van deze opties is geselecteerd, is de lijst Stel start na programmastart uit met N minuten beschikbaar.

De volgende opties voor de Zoek updates vervolgkeuzelijst zijn niet langer beschikbaar en worden vervangen door Automatisch na de update: Handmatig, Per Minuut, Per Uur, Op Tijd, Bij Opstarten, en Na Update.

8. Schakel het selectievakje Zoek updates de volgende dag als de computer uitgeschakeld is in om het programma updates te laten zoeken wanneer de computer wordt ingeschakeld nadat een geplande zoekopdracht niet is doorgegaan. Als het selectievakje niet is ingeschakeld, zoekt het programma updates pas op het geplande tijdstip wanneer de computer ingeschakeld is.
  9. Klik op de knop Opslaan om de instellingen op te slaan.